Tranbärskvarg med kolasås
Bloggens premiärrecept får bli en efterrätt som kom till en sötsugen söndagskväll, således fick det bli något av det som fanns hemma. Älskar blandningen mellan syrligt och sött!
4 personer:
Tranbärskvarg:
Blanda 2 dl vispad grädde med 2 dl kvarg.
Mixa ca 3 dl tranbär (går säkert också bra med lingon) och blanda i.
Busenkel kolasås:
1 dl grädde
1 dl sirap
1 dl socker
Koka upp ingredienserna till såsen och låt puttra några minuter, är såsen för rinnig - låt den koka upp igen.
4 personer:
Tranbärskvarg:
Blanda 2 dl vispad grädde med 2 dl kvarg.
Mixa ca 3 dl tranbär (går säkert också bra med lingon) och blanda i.
Busenkel kolasås:
1 dl grädde
1 dl sirap
1 dl socker
Koka upp ingredienserna till såsen och låt puttra några minuter, är såsen för rinnig - låt den koka upp igen.
Kommentarer
Trackback